LAATSTE NIEUWS   |   CONTACT   |   HOME

Hoofdsponsor

MLM Motorparts
MLM Motorparts
www.mlmparts.com/
Verschoor Metaal Techniek BV Culemborg
Verschoor Metaal Techniek BV Culemborg
www.vmtbv.nl/

Laatste nieuws

19-6-2016 - Activiteitencommissie midweek AmTunnel

Tijdens de ALV in maart hebben we voor onze diensten als activiteitencommissie (alweer 10 jaar) een tegoedbon gekregen voor twee overnachtingen voor 4 motoren bij clubsponsor AmTunnel. Nou zijn we in de bevoorrechte positie om beide twee mooie Fireblades in de schuur/ woonkamer te hebben staan, maar hoe krijg je in hemelsnaam met 2 man 4 motoren in de Eifel? Gelukkig hebben we Jeroen en Monique zover gekregen om met ons mee te gaan.

Jeroen was bereid om de 2007 Tricolore naar Altenahr te sturen en Monique had wel zin om de 2009 Repsol (inclusief bagage) die kant op te rijden. De activiteitencommissie zelf ontfermde zich (hoe kan het ook anders) over de 1992 edities van de Fireblade. 

De weekenden zijn voor dit jaar al behoorlijk volgepland, dus dan maar een kleine minivakantie/ midweek ervan gemaakt. Op woensdagochtend verzamelen in Oldenzaal. Een heenreis van 370km over bekende en minder bekende binnendoorwegen in elkaar geknutseld en gaan! Een aantal dagen eerder nog even gebeld, aangezien er wat 'verontrustende' filmpjes op facebook in het rond gingen met in de hoofdrol 'ons' hotel. Niks meer aan de hand: water komt snel, maar gaat nog veel sneller weer weg, aldus de geruststelende woorden van onze gastheer.

Aangezien het weer al een aantal maanden een erg wisselvallig karakter heeft, en wij het niet beter hoeven te hebben dan een ander, werden we op de heenweg al een aantal keer getrakteerd op een flinke regenbui. Net lang genoeg om de motoren al flink vies te maken, maar nog te kort om het pak te doorweken. 

Uiteraard af en toe ook flinke periodes met zon/ droog wegdek. Zo was de boel ook weer lekker snel droog.

Af en toe een tankstop.....

Net niet warm genoeg voor een ijsje, maar deze vriendelijke Italiaan schonk ook koffie/ thee. Nog een paar kilometer te gaan en het leek steeds zonniger te worden. Zouden we dan toch (semi)droog overkomen?

Helaas gingen 10km voor het eindpunt de hemelsluizen nog weer even goed open, maar ach we zijn er gekomen en hadden een erg mooi dag achter de rug. Motoren in de stalling, lekker douchen en dan snel een biertje.  

Na een perfecte maaltijd, een aantal biertjes verder en gezellige avond nummer 1 redelijk op tijd naar bed. Morgen staan er weer 300km op het programma. Over een maandje zijn we met de club weer in de Eifel en die route moet natuurlijk getest worden. Ook een bezoekje aan het hotel 'Alte Dorfschaenke' staat op het programma.

Geen bagage, zonnetje erbij, dat wordt weer een mooie dag!

Het terras was nog niet geopend, maar onze gastheer (Marco) heette ons al van harte welkom. Hotel en koffie zijn goedgekeurd. We mochten over een maandje terugkomen! Ook hij hoopte van harte op wat beter weer. Het was al drie maanden Scheisse Wetter.. of zoiets.... Wij vonden het nog wel meevallen.

Maar inderdaad ook vandaag weer even Scheisse Wetter. Gelukkig zijn er voldoende schuilplekjes, zoals hier onder de brug.

Bij terugkomst weer douchen en natuurlijk de helm poetsen.

Ook Jeroen hanteert het motto: wat er ook gebeurd: altijd blijven lachen!

Klaarmaken voor de reis terug naar huis: 350km voor de boeg. Vier Fireblades van top tot teen onder de modder en smerigheid, maar onze pakken waren die nacht toch weer aardig opgedroogd. De rest komt onderweg wel.

In de tuindecoratie van de familie Tillemans vond Erik nog een oude helm die wel erg veel op die van hem leek. Vroeger was natuurlijk alles beter, maar Erik heeft hem toch maar niet omgewisseld.

Balkonscene met onze Belgische medegasten.

Tot aan het pontje over de Rijn nog geen vuiltje aan de lucht. Aan de overkant zou het 'wisselvallige' karakter ons echter weer verwelkomen.

Weer 1100 km rijker, genoeg te poetsen/ wassen en het mooie vooruitzicht dat we over een maandje alweer mogen! 

We willen de Firebladeclub, Angela en Toets (eigenaren AmTunnel) bedanken voor dit mooie kado. 

Groetjes en tot snel,

Erik, Jeroen, Monique en Sander

 
<<< Terug
 
Like us on facebook
 • Motor Oost
 • Ten Kate Racing
 • Erik Nibbelink
 • Ten Kate Webshop
 • Gerrit Cnossen
 • MLM Motorparts
 • Overkamp
 • DoubleTronics
 • Rens de Jonge Installaties
 • Putoline
 • Ten kate
 • Bor Motorparts
 • Rad
 • Verschoor Metaal Techniek BV Culemborg