LAATSTE NIEUWS   |   CONTACT   |   HOME

Hoofdsponsor

MLM Motorparts
MLM Motorparts
www.mlmparts.com/
Verschoor Metaal Techniek BV Culemborg
Verschoor Metaal Techniek BV Culemborg
www.vmtbv.nl/

Laatste nieuws

9-8-2015 - Toertocht 9 augustus 2015 (door Claudia)

Clubrit 9 Augustus 2015, Ochten(d)


Op een mooie morgen in Augustus bij de Mac Donalds in Ochten, als ik het goed heb 13 mooie bladjes met verschillende mooie kleurtjes! 


Ik was de laatste, want ben weer eens helemaal fout en om gereden, dus kon nog net koffie kopen, maar net niet meer drinken....;-)


Wie zijn er dan deze keer geweest? Trouwens de laatste keer dat ik ze alle samen gezien heb, want de rest van de dag verliep wat minder soepel…
Tom, Arie, Johan, Eric, Alex, Erik, Herman, Marcel, Lineke, Albert,  Sander (een “nieuw” lid ), Michel vd Laan (klopt hopelijk) en ik (Claudia).
Een aantal rijders gingen doodgewoon vertrekken, ons groepje heeft het tot de volgende rotonde gered… na een paar rondjes hierop en beginnende duizeligheid was de navigatie van Eric nog steeds de weg kwijt…En Eric was er van plan geweest bij de langzamere groep op deze dag voor te rijden. (een gekke dag dus! :-) )
Gelukkig heeft Albert ook een navigatie erbij gehad (heel professioneel met kabeltje tussen motor en helm) en uiteindelijk hebben Lineke en ik soort of 2 voorrijders gehad, Albert en Eric! 
Het ging dan uiteindelijk met vertraging na de eerste stop (een bakkerij), waar wij nog ff een snellere groep met Erik, Alex, Arie enz hebben kunnen vertrekken zien…. Zie foto


En na een beetje zitten met wat lekkere koffie kwamen er toch nog 2 Repsoltjes aan, die van Marcel en Herman…en Sander, zie foto, dus toch nog ff weer gezellig…Misschien hadden zij al een extra rondje gereden, maar in ieder geval altijd fijn lieve bladerunners tegen te komen…


Niet zo veel bochten rijden de hele dag,  vooral lange bochten gehad, en niet zo kleine met stenen (daar hou ik niet van…) maar sommige hebben wel wat meer bochtenwerk willen hebben, heb ik gehoord..maar goed, voor mij zijn het er 700 km geweest op de dag...voor vele andere ook goed 600..
Bij de lunch ook weer Marcel en Herman en Sander gezien, ze moeten ons stiekem gevolgd zijn..;-)  (zie mooi bike foto) Heel grappig, Marcel heeft verteld dat zijn navigatie hem een keertje weer naar huis heeft gestuurd..hihi..hier zaten ze dan toch aan tafel, eerder nog op weg richting Arnhem (op de snelweg!!) Gelukkig dan nog op tijd opgemerkt! Het was de dag van de eigenwijze navigatie!
Nooit, nooit updaten zo een ding dus, krijg je blijkbaar alleen maar problemen ermee…

Dan na de lunch ging het verder… een weg met een vervelende tak op de grond.., ging Lineke reverseren…en helaas uitglijden en dus vallen…
Zij, heel klein beetje geschrokken natuurlijk en vooral boos op haarzelf, enne, hoofdzakelijk maar bezorgd om haar bladje (een “die-hard- bladerunner” dus..) Voor mij zag het er uit als een paar kleine krassen, goed, ik ben niet zo een perfectionist, daarom is mijn blade ook altijd zo “shiny” hihi… maar alles samen natuurlijk best wel veel schade op kuip,  richtingswijzer, enz.. dat hebben jullie op het forum kunnen lezen…
Ben ook heel benieuwd wat Lineke dan gaat doen om de blade weer in top conditie te brengen…
Wij zijn dan dus weer eens met vertraging verder gereden, met een ferry over een water (geen idee welk water trouwens..) maar dichtbij Rhenen.

En dan hebben we op de plaats van bestemming van deze clubrit gebeld (Steakhouse Cunera), ook de laatste bladerunners zijn er intussen aan het vertrekken geweest, zo hebben we deze dag helaas niet meer alle samen kunnen eindigen. (een beetje jammer vonden we, want dat is toch zo mooi maar dat zat er deze keer gewoon niet in..)
We hebben dan nog wat drankjes op een leuke terras gehad, maar ik weet en geen naam meer van dit plekje…
De rest moeten de andere groepen invullen…

Net zoals altijd een bijzondere dag, en kan niet wachten tot het volgende keertje!!! Lieve groeten, Claudia

 

 

 
<<< Terug
 
Like us on facebook
 • Ten kate
 • Ten Kate Racing
 • Rad
 • MLM Motorparts
 • Rens de Jonge Installaties
 • DoubleTronics
 • Gerrit Cnossen
 • Overkamp
 • Erik Nibbelink
 • Ten Kate Webshop
 • Verschoor Metaal Techniek BV Culemborg
 • Motor Oost
 • Bor Motorparts
 • Putoline