LAATSTE NIEUWS   |   CONTACT   |   HOME

Hoofdsponsor

Verschoor Metaal Techniek BV Culemborg
Verschoor Metaal Techniek BV Culemborg
www.vmtbv.nl/
MLM Motorparts
MLM Motorparts
www.mlmparts.com/

Laatste nieuws

21-7-2015 - Weekend Sauerland 2015 (door Claudia) + fototjes

Tourrit 17-19 Juli 2015 –Sauerland Duitsland

Rond 9 uur in de ochtend kwamen bijna alle naar Oldenzaal naar Erik zijn huis. Hij had al lekkere koffie en broodjes voor ons. Van koffie heeft hij nu hopelijk geen tekort, want hij was 15 juli jarig en het was Sanders idee dat wij alle een pakje Douwe Egberts gaan meenemen voor hem…Het was dus al een gezellig ontbijtje met bijkletsen in  huis en tuin, dank je Erik!! We waren toen 14 man (en vrouw) en 14 bloedmooie blades als ik het goed heb…

Van de lunch op de dag heb ik helaas geen fotos.. Het was een soort Patat zaak met een vriendelijke vrouw die elke bestelling in twijfel gezet heeft… „Een Schnitzelsemmel, echt waar? Was dat een grap van de Meneer?“ Hihi

Na een fantastische, tropische super-zweet rit kwamen we na rond 300 km in Andreasberg-Bestwig in het duitse Sauerland  bij een gezellige Hollander aan, die slechter duits spraak dan de doorsnee-hollander die in Nederland thuis is )

Dat is hem...


„The Tilburgs“, Jamie, André en Erik zijn intussen ook geariveerd! Wat en mooi familieportraiit!!!

Het was een super gezellige avond met veel bier…Mijn eerste bier na de toch vermoeiende rit ging dus ook direkt in mijn bloed..en hierop heb ik Roy gelijk met het hotelpersonell verwisseld…sorry 

Zaterdag was het met rond 22 graden en bijna „rollsplit-vrije“, perfekt alsphalteerde bochten waarschijnlijk een van mijn mooiste (motor) dagen van mijn leven! Het kon niet meer perfekt zijn, echt waar! Ook lunch was dan heel erg gezellig! Een groepje was helaas niet eerbij..het groepje met Erik & Co. Enne, een Repsoltje (die van Monique) stond blijkbaar in de weg van een autobestuurder....bah..hoe kann een mooie Repsol in iemand’s weg zijn, vraag ik me af…???

De lunchplek…

Terug in het hotel heeft ook weer de zon geschenen op deze perfekte dag, ik ging nog ff hardlopen voor het eten, daarna speelden de mensen een beetje pool en naast intensief motorpraat drank denk ik iedereen een gemiddeld tot hoge aantaal biertjes.. Gelukkig hadden we een deal waar de drankjes tot 22:00 uur „gratis“ waren…dat was dan natuurlijk ook extra motiveerend haha…Het was een gezellige avond, maar dat kan heus niet anders in deze club, heb ik het gevoel!

De tuin van het hotel, mooi….

En wie waren er dan eigenlijk mee, dit weekend? Ik hoop ik heb van iedereen ten minste een foto! Die komen dan arpart…

…ik hoop Sander zet dit al op een rijtje voor mij, want ik heb geen idee hoe ik zo een groot dokument verstuur…ben niet zo technisch, maar dat hebben jullie al door hihi..

Goed, het waren er Tom, Erik, en Erik, en Jamie en André, en Monique en Sander, en Herman, Alex,  Pascal, Roy, en Gerrit, en Arie, en Rens, en Marcel natuurlijk, en Michel en ik dan ook, dat maakt 17. En Johan, die wilde wel mee, maar kon niet ivm zijn gezondheid heb ik gehoord…..:-( Beterschap, en hopelijk tot de volgende keer!


En  het mooiste was de garage …met  gereedschap zo belangrijk voor het land-leven…

…sorry voor de selfie…

En somige motoren hadden dit weekend ook wat aandacht nodig..

Bv mijn, en mijn, en mijn… (op de dag ervoor was ik al een onderdeel bij motorpoort aan het halen, een achterbrugbeschermer, en had toen gelijk een ander deel self slecht gemonteerd (zo een beugeltje onder het dekseltje van mijn voor-tandwieltje, hihi,…dat heeft dan een heleboel herrie gemaakt op de snelweg!)

En eens aangekomen hebben de lieve heren van de club ontdekt dat zo een afstandsbus van mijn achterwiel fout gemonteerd was (links en rechts was er van de laatste motorzaak nog, verwisseld geweest..) en dat hebben ze ook gelijk voor mij in orde gebracht!!!

Super bedankt nog eens aan iedereen die mij geholpen heeft dit weekend!! 2x Erik, en Sander, en Marcel en Tom, en Alex…Super bedankt!!!! 

..ik ben zwaar onder de indruk, echt waar…van zo veel behulpzaamheid…

En daarna nog de ketting van mijn bike te strak geweest (want blijkbaar versleten..) dat hebben ze ook gelijk voorlopig opgelosst, zodat ik weer lekker rijden heb kunnen, zonder irritante geluiden..:-)…en dan nog het bike van Herman, waar de dynamo kapot was!! Maar ook hij kwam rijdend door het weekend gelukkig!! En dan nog Erik Rossi, die ook problemen met zijn ketting gekregen heeft..

..een prachtmotor ook, echt waar..Valentino zou in de lucht springen van plezier!!

Op Zondag morgen helaas heftig regen..

En alle bladerunners staan bij de ingang van het hotel…pff…jammer…dan toch beter naar huis en geen tourtochtje meer…

Ondanks dat Erik ivm zijn gezondheid helemaal niet van het rijden in de regen houdt, gaat hij toch goed voorbereid op pad! (nee, niet in de shorts van Alex…wel in stoer leer en de laarzen met regentape beveiligd tegen het water) 

En dan nog een lekkere koffie in Arnhem..voordat ik van mijn „naar-huis- rij- groepje“ afscheid nemen moet…

Het wordt een regen-rit op de snelweg naar huis, van nat-zweten op de eerste dag tot weer helemaal nat van de regen op het eind.:-)En weer wat hulp met mijn tas van de mannen..wat zijn jullie allemaal geweldig met elkaar! Een topclub, idd!!

Bedankt en vele lieve groetjes,tot het volgende keertje! Claudia

De voorzitter zegt nog....good-bye naar iedereen…(I do it my way...) 

 

En tot slot nog wat foto's (in ongeveer chronologische volgorde) van de overige fotograven:

Vertrek vrijdagochtend:

Het buurmeisje van Erik wil ook mee. Sorry meid, geen Blade, geen lid.

Lekker bakkie koffie in de tuin van Erik in het zonnetje:

De nodige Blades, inclusief bagage voor de komende drie dagen.

Erik voelde zich toch nog een beetje jarig:

Lunch vrijdagmiddag bij Reggi's (omdat dat nou eenmaal lekker is):

 

Aankomst bij het hotel. De dag maakt voor de plaatjes niets uit (terras, zon en bier). Alleen op vrijdag werd er gesleuteld ;).

 

Gerrit maakt direct weer vrienden:

 

Technisch consult:

Soms slaapverwekkende conversaties:

Daar komt vast en zeker iets moois langslopen ;)

Voor het tweede biertje werden de meeste motoren eerst even naar de schuur verplaatst.

En aan het infuus gelegd.

De gezellige avonden in het hotel. De dag maakt voor de plaatjes niet zoveel uit: terras, schemering en bier. Alleen zaterdag waren er bitterballen ;).

Ontbijt en diner in het restaurant van het hotel. Lekker eten en goede bediening, bij zowel tijdens het ontbijt als het diner (de foto's MET bier zijn tijdens het diner genomen ;).

 

Klaarmaken voor vertrek voor de tocht van Zaterdag:

Gedurende de tocht van zaterdag kwamen de verschillende groepen in verschillende (soms wisselende) samenstellingen elkaar tegen. Gezellig bijtanken/ bijkletsen

En weer op weg:

Klaarmaken voor vertrek op zondagochtend. Natte bedoening:

 

Maar wat er ook gebeurt: altijd blijven lachen (of zingen):

Groep Erik-Roy-Monique en Sander hebben de binnedoorroute naar Oldenzaal gevolgd wat werd beloond door een heerlijke Strammer-Max. Zo lekker deze wesp wilde ook wel even proeven. Tweede beloning: droog overgekomen ;), derde beloning: prachtige route. Bedankt Michel!!!

Tot de volgende ronde. Koffie bij Erik? Hij schijnt nog wel wat te hebben ;)

 
<<< Terug
 
Like us on facebook
 • Bor Motorparts
 • Gerrit Cnossen
 • Overkamp
 • Ten kate
 • Putoline
 • Motor Oost
 • DoubleTronics
 • Ten Kate Webshop
 • Rens de Jonge Installaties
 • Erik Nibbelink
 • MLM Motorparts
 • Rad
 • Verschoor Metaal Techniek BV Culemborg
 • Ten Kate Racing